Cursa dels Bombers 2012. Barcelona

24 d'abril de 2012



Gemma Llorensí, Hug Cirici, Jordi Lacambra i Pau Muñoz van prendre part a la Cursa dels Bombers sense dorsal ni samarreta acreditada.
A la sortida no vem trobar els membres del club convidat CARS, així que vem triar posar-nos al 'pelotón', fora de les caselles de temps acreditats.

Aquesta cursa sempre està molt ben organitzada, amb molta infraestructura sonora i festiva. hi ha molt de públic pels carrers i el circuit urbà és ràpid i ample.

La Gemma va sortir com una bala, per batre el seu objectiu de sub-60min, i ja no la vàrem veure.
Al cap d'un km ja no vaig poder seguir el ritme de l'Hug, atleta de gran potència muscular i talent. En Jordi, que fa uns mesos que s'entrena amb un grup de motivasts sí que el pot seguir, tots dos marxen com una taca roja i negra enmig d'un mar de samarretes liles, no us puc seguir, sóc un dièsel sense stàrter que encara vaig a ralentí.

Km 5, com ha estat?, mitja cursa! quin temps mediocre, tot de culs grossos em passen, ai la meva panxa....ñññññññh, encara els podré atrapar ara que enfila Via Laietana avall, m'embalo, dóno tot el que tinc, un xic de ràbia per posar-me per primer cop a 5min/Km, quan temps feia que no corria així, ñññññññ... i emoció pel suport del públic en el tram estret travessant el casc antic.

A un Km del final em començo a trobar bé, sempre he pensat que 10 Km se'm fa una distància massa curta, l'altra part de mi em contradiu i diu menys mal que no és una mitja, pff, estic en baaaaixa forma!

La Gemma va arribar al cap d'un moment, 60min i alguns segons. Se li va escapar el temps objectiu per poc degut a una lesió al peu! tot i així, arribada triunfant al Passeig de Lluís Companys.

Ens trobem al Tio Paco al Parc de la Ciutadella i prometo entrenar per la Divina Pastora, objectiu baixar de 50! tenen compromís amb els socis del CARS i no tenim més temps. Comiat i fins aviat. Em fa illusió trobar-los a Barcelona!

Felicitats a la Gemma per la esplèdida actuació tot i les molèsties en un peu. 60 min. (Va ser necessària la intervenció d'un especialista per tractar-li una talàlgia).
Felicitacions pel temps genial de l'Hug, 50 min!
Felicitacions pel temps fantàstic del Jordi, 52 min!
Felicitacions pel meu pitjor temps en una cursa de 10Km, 54 min! :)




1 comentari:

Gemma ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.