Mitja marató de Ripoll 2010




Després de tot un any de mantenir la regularitat pel que fa a entrenament arribava el moment de tancar el cicle i començar a contrastar resultats. La Mitja de Ripoll fou la Primera Mitja marató urbana que fèia el 2009 i va ser realment dura , amb clavada al km 16 i amb una marca força fluixa (1h47min).

Aquest cop però vaig aconseguir convocar més amics per còrrer la prova. En Marc, Sergi, David, Aram, Arnau i Abel m'acompanyaven a la sortida cadascú amb un objectiu al cap.

Només sortir els més ràpids van imposar un ritme per sota els 4min/km i van començar a marxar, tot i així no estava disposat a perdre a tothom al principi i prement l'accelerador intentava seguir-los... resultat; 4'10" fins el km2, 4'20" al 3, fins el 6 on ja vaig decaure més amunt de 4'40"... L'sprint inicial va permetre'm deixar enrrere l'Aram en el 1er km (primer objectiu a batre en aquesta prova).

El Sergi Rosselló va marxar sobre el km5 i, tot i que no podia seguir la seva estel·la tampoc volia rendir-me. Apretant una mica les dents (tampoc haviem vingut a patir) vaig aconseguir entrar a St. Joan just passats els 50min. No anava bé! però al creuar-me amb el Sergi vaig pensar collons sino ha marxat tant! i vaig animar-me i apretar de nou!

Els 11km de tornada van sortir a millor temps fent el 2on parcial en 45min... tot s'ha de dir gràcies a unes noies que anaven a un ritme ideal per a mi... No podia descuidar-me o em deixaven enrrera però tampoc podia avançar-les jo i no punxar!
Al darrer km vaig aconseguir passar-les apretant una mica les dents i entrant amb una marca de 1h35'... (4'32"/km)

Realment molt content... 12min millor que l'any anterior!



Els altres monstres varen fer:
Marc Gorchs: 1h22'
Sergi Rosselló: 1h28'
David Berbel: 1h29'
Aram Carreras: 1h43' (millorant 2min la seva anterior marca)
Arnau Villach: 1h45' (primera marca en mitja marató)
Abel Fernàndez: Abandona