3ª Cursa de la Campana

El passat 27 de Juny es va realitzar la 3ª Cursa de la Campana a Vacarisses. Amb un recorregut de 13.8km i 400 participants es presentava com un magnífic nou repte. Aquest cop però els representants del Grup de Curses fou escàs, assistint només el Sergi Rosselló i jo.
Degut a que era puntuable per a la Copa Catalana de Muntanya el recorregut s'havia modificat respecte a d'altres anys per endurir-lo una mica més.

El recorregut transcorregué per asfalt, camins i corriols... on un tram d'uns 2-3Km d'asfalt foren la meva mort. Al tractar-se de l'inici les forces m'acompanyaven encara i mentre que d'altres corredors caminaven jo vaig insistir en còrrer... al final de l'ascens estava destroçat.
No vaig veure l'altre Sergi que es va perdre en els primers metres per fer un excel·lent paper.

Jo vaig continuar arrossegant-me sota un Sol abrasador fins la zona boscosa on per morfologia del terreny no es podia avançar ni tampoc còrrer. Aquesta "parada" em va permetre recuperar-me per poder encarar el descens amb força i mirar de fer els darrers 1500m de pujada fins la meta amb una mica de dignitat.

364 participants
Posició 26

Sergi Rosselló Serrasolses

01:04:43
Posició 158

Sergi Verdaguer Bruno

01:19:06