Cursa Sant Antoni 2010


Garmin Connect - Detalles de la actividad para Cursa Sant Antoni 2010


L'Àlex -cunyat Llorensí- em passa a buscar per casa i anem amb la moto mirant els peus dels motoristes (tots van amb roba d'esport i amb un artilugi groc als cordons de la sabata -són corredors urbans i són els nostres contrincants... que no.... que el què és important és participar!! kjkj)

A les nou arribem, taaaard... Veiem primer la seva companya d'entrenaments per la carretera de les aigües (allà on el cunyi fa bategar el cor de manera controlada, escoltant música interrompuda per una veu que diu 4'55 i un pip-pic de tant en tant... ha perdido vd cuatrocientos gramos pip!) i més tard les integrants i fundadores del club d'atletisme de Serrat (Joana i Martina, véase este blogg i todo su palmarés) acompanyades per l'Ester, una catalana a Dublin Athá Cliath - Miquel Calçada a què esperes?.

Reflex, guarda-roba sense bossa, ai les ulleres (...nen no ens en responsabilitzem si se't trenquen) faig un nus amb les mànigues, tot llest, ai Martina tranqui que ja sortim a córrer, va! va! prou estirar, ara a donar voltes vinga vinga! crrrr, crrrr..... timpo pasa

I.... sense tenir temps per gaire res, i aquell cafè que haviem de fer?: prenem posicions, més endevant, va, tira tira...
buscando satélites, calibrando podómetros, cintas al pecho, swift on Tic Tac, pim-pam-PUM!

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (aquest és el soroll que va una sortida) són les 09:30 a.m.

Àlex al meu costat, Martina i Joana nunca más se supo, vaya ritme aquestes....
trepidant, pujada a tope i Gran Via, com va,? beé-béeehgrrRRRR kjh! ... i les teves cames?: per ara bé.

Km 5; El cunyi va mirant enrere i cada cop em veu més lluny, ritme de 4:45, de moment bé però s'allunya.... ja no el torno a veure:
començo a pensar què hi faig aquí quin patiment, em consola el chicken que va per darrere a un ritme inalterable de 5:00, li trec més d'un minut; ... vaig bé: aguanto i ja està " el paseito": vaig sol i tothom em passa al davant, no atrapo a ningú: he de perdre pes o què carai passa: nooooo... que he sortit massa fort, va aguanta que guanyaré al pollastrin per primer cop des que tinc un virtual partner. No diu mai res.


i amb les cabòries i anar fent; avituallament i pim pam Km7! i encara li trec 30" al vp. Pan comido nen! això ja està, aguanta que baixes de 50'

Km 9 i sprinto, semblava que dequeia però una apretada em fa entrar al minut 50' CC. El meu objectiu de fer menys de 50 minuts queda compensat per ser una distància major que 10Km, farem un "arreglillo" garmin jo et crec, saps, que ja em va bé (5:03 oficial i 4:56 Personal Data)

Àlex cofoi amb un temps espectacular de 48' i les mosses de Serrat rebenten el crono en la seva línia Tothom content en un magnífic matí d'street running.

I per acabar la jornada, la gran cursa per als menuts: debut d'en Marc amb el dorsal N1 !! A la línia de sortida una imatge d'allò més esperançadora.
Carrera accidentada des del Km 0.001 i tirites per tothom! cóoooorre que no ha estat res, una lleugera assitència i arribada triunfal amb llagrimetes de suor i carmels per a tots!!!! Bravo! (ha faltat un debut, però no tornarà a passar: Gemma estàs convocada! :P - Volem córrer tots plegats)

Temps:
Martina: .20ena F3 amb un temps de 43'58" i ritme 4:24
Joana: ...30ena F3 amb un temps de 45'04" i ritme 4:31
Àlex: ......830è M3 amb un temps de 48'25" i ritme 4:51
Pau: ......1017è M3 amb un temps de 50'26" i ritme 5:03