86ena edició de la Jean Bouin

29 de novembre de 2009
Barcelona
10Km
Asfalt
>6000 participants

Participació del club d'atletisme de Serrat en la prova Open matinal:
M'havia proposat intentar córrer a una mitjana de 5min/Km en aquesta prova de mitja distància per baixar el temps fet en la mitja marató de fa dues setmanes.

El dia cobert i frescot a primera hora del matí a l'Avinguda de Maria Cristina ens obliga a passar pel guardarroba per deixar-hi la roba d'abric. Em trobo amb l'Àlex quan falta un minut per les nou, havent fet els estiraments de rigor ens situem a la meitat dels corredors que prenem la sortida.
Un soroll de soles de goma fent passes ens envolta, baixem pel carrer lleida per agafar la recta interminable de la Gran Via mentre anem passant corredors fins que ens mantenim a un ritme que podem aguantar. Correm en paral·lel mirant-nos re reüll per no separar-nos. Vas bé?...
En arribar a la plaça Tetuan m'adono que duem un ritme un xic alt per a mi, em costa respirar, tinc el nas una mica tapat, continuo... m'anima mirar el rellotge i veure que només portem 20' quan comencem a baixar per Lluís Companys. Un temps intermig de 24 i necessitat de baixar el ritme al Paral·lel. L'Àlex intentarà apretar a partir del Km 7.
Com estava previst, la Joana, cofundadora del club, ha vingut a anirmar-me i a fer alguna foto. Em veu en el moment que la noia del globus de 50' m'atrapa. Haig de mantenir el ritme per assolir l'objectiu.
Gràcies als ànims de la Joana i a la il·lusió per fer un temps una mica digne per a mi, enfilo la pujada donant tot el que puc. Em sento bé, content alhora que flaquejo un xic i veig com se'n va el globus rosa. Queda un Km i faig el darrer esforç. Esprint final i millor marca personal de la reentré atlètica, entro dins del minut real 50 amb una mitjana de 5:05min/Km!

Abraçades i Aquàrius... necessito sortir d'aquí, el cap em va a 505 pulsacions/s














Àlex:
Temps total: 49 min aprox, sense xip

Pau:
Posició: 2930 general

Temps oficial: 51:48
Temps xip: 50:41
1º parcial: 24:06
2º parcial: 26:35
1/v: 5:05