II Marxa Alp-Massella

Després de crear un grupet al Facebook http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1385224070#!/group.php?gid=118442198178981 per a trobar-nos uns quants i fer sortides i curses cada mes... aquesta ha estat la primera que hem dut a terme (30 Maig de 2010).

Amb una distància de 10km i un desnivell acumulat de 600m ha estat una bona estrena per saber que és còrrer per muntanya sense mirar les floretes o fer descansets.
Hem assistit l'Aram Carreras, Jordi BAsagaña, Marc Gorchs i Sergi Verdaguer.


Després d'una sortida rapidissima els primers han desaparegut abans d'arribar al primer Km... l'Aram i jo hem anat mantenint la posició fins arribar a la primera gran rampa on ens han avançat 2 corredors. Durant la pujada jo he anat tirant davant fins arribar al tram de corriols... allí l'Aram ha apretat l'accelerador passant davant. Així hem seguit avançant gent fins el descens picat d'uns 2km... allí novament l'Aram a apretat desapareixent quasi de la meva vista.
He mirat de seguir-lo però dos corredors m'impedien el pas fent cada vegada més gran la diferència.
Al final del descens he tornat a veure l'Aram i durant 2km de pujada he anat retallant distància amb un patiment poc habitual en mi però impulsat per les ganes de caçar a la "rèmora" que m'havia abandonat després de pujar!
El darrer tram d'asfalt el baixem a tot gas fins arribar a la meta.

50 participants
Jordi BAsagaña 2ª posició - 48min
Marc Gorchs 6ª posició - 51min
Aram Carreras 13ª posició - 1h 03min
Sergi Verdaguer 14ª posició - 1h05min

Bona estrena!

PD: A la modalitat de Marxa hi participaren els pares d'en Jordi que varen guanyar-la de manera aclaparadora!