Jean Bouin 2010 - 10,4 Km



Perimera participació de la Gemma a la Jean Bouin i segona participació d'en Pau després d'un any d'street running popular.

A la primera meitat anem disminuint el ritme. Hem començat molt ràpid perquè no ens hem situat al lloc ideal, estem massa endavant i la gent ens duu a un ritme que la Gemma no podrà aguantar molta estona. Anem afluixant i la gent ens va passant. Del primer parcial de 4,50 al primer Km ens estabilitzem amb un promig de 5:48 al Km 5, moment en el què ens separem per anar cadascú al seu ritme.
L'objectiu de la Gemma és mantenir-se per sota de 6 min/Km i que no l'atrapi el globus de 60' i el meu és el d'atrapar el de 55' que se'ns ha distanciat abans de la Pça Tetuan. Enfilo el Paral·lel trobant-me en plenes condicions, no deixo d'avançar corredors fins al final de la cursa però no arribo a veure el meu objectiu. Mantinc un ritme promig de 5 min/km el segon parcial, creuant la línia d'arribada a 55'37"
Estic content perquè les cames han respost molt bé i m'he notat còmode pujant el carrer Lleida, no com l'any passat que vaig tenir una punxada al Km final. Arribo esptrintant i aconseguint una vegada més el que els entrenaments sóc incapaç de mantenir.
La Gemma entra a 1:03'50" amb la sensació de que podria córrer uns Km més, havent esprintat al final i conscient de que es troba molt millor que en el seu debut a la Tui de Palma i als 5Km de la cursa de la Dona. "Pensava que la pujada del carrer Lleida se'm faria molt dura i què va, m'he sentit forta i que encara podia donar més"

Pròxims objectius:
Gemma: Baixar de l'hora en els 10 Km: de fet aquest recorregut tenia 370 m més, per tant podem estimar el temps en 10 Km de 1:1'30", molt aprop de l'objectiu. La pròxima prova serà als 10 Km de Calvià el dia 12 de desembre, Temps objectiu 58'
Pau: Baixar de 5 min/Km als 10Km i dels 5:30 en la mitja.
Pròximes proves:
1/2 Calvià: 1h:56'(5:30)
10 Km St Antoni: 49'(4:54)
1/2 Barcelona: 1h:51'(5:20)