Cursa atlètica de Serrat

11 de Setembre del 2010
Serrat
4.750 metres
12 participants

En el marc de la Festa Major de Serrat, l'endemà del tradicional arròs popular a la plaça, 12 atletes* es preparen per a encarar un nou repte: superar qualsevol símptome de ressaca i finalitzar el recorregut proposat en el menor temps possible. Evidentment, es tracta d'una cita indispensable per als membres del Club Atletisme de Serrat.

El tret de sortida es dóna a la plaça. El traçat no presenta grans dificultats (a part de la pujada final de Fustanyà a l'ermita de Sant Antoni i el fang que la caracteritza al seu inici): del poble s'enfila cap als plans d'escuira, on comença la part més tècnica de descens fins a Les planes. Un cop a Fustanyà ens trobem amb els pocs metres d'asfalt de la cursa, fins a agafar el camí vell altre cop cap amunt.

Poca emoció en la primera posició, amb el guanyador alemany. La Martina, que havia defensat la segona posició durant gairebé tot el recorregut, s'ha deixat avançar als últims metres, i ha quedat tercera. La Joana cinquena i en Pau sisè, han fet un paper més aviat modest (en el primer cas: degut al pèssim estat de forma actual, i en el segon: per culpa d'una lesió al genoll! -l'any que ve la cosa no quedarà igual-). La totalitat dels participants ha finalitzat la cursa, i només hi ha hagut una caiguda amb danys lleus.

* cal observar que el nombre de participants és major que el nombre d'habitants del poble, per la qual cosa ha estat un èxit de participació!! Esperem, però, que l'any vinent podrem comptar amb la presència d'un dels atletes més prometedors del poble, en Sergi, que segons diu ell - "treballava".

Al. 1er. 25min15s
Martina. 3era. 26min03s
Joana. 5ena. 29min12s
Pau. 6è. 31min41s